Bitcoin og sikkerhet

Bitcoin

Bitcoin og sikkerhet

Når du bruker digital valuta som Bitcoin og andre kryptovaluta er det veldig viktig at du tenker på sikkerheten. Den viktigste måten å beskytte deg på er å sette deg inn i hva som er på markedet og hva andre gjør. Det er nettopp hva de andre gjør som er så viktig for å kunne bedre forstå hva som skjer innenfor dette område. Folk er veldig opptatt av sikkerhet fordi man har brukt ganske mye penger på å kjøpe bitcoin, noe som man helst vil skal stige i verdi. Nå er det slik at ingen vil miste noe som de allerede har. Det samme gjelder penger. Har du 1000 kroner på konto så vil du bli veldig lei deg om de plutselig blir borte.

Bitcoin lommebøker

I den digitale verden er det veldig viktig at du har det samme som i den ikke digitale verden. Når du tar ut penger fra en minibank kan du selvfølgelig putte pengene i lomma de. Det er da veldig stor sannsynlighet for at de pengene blir borte eller at de blir ødelagt. Når vi ser på papirpenger er det ingen overraskelse at de kan bli ødelagt når du putter de i lommen sammen med mobiler og andre mynter. Nøkler er også kjent for å rive i sedler. Når du tar ut penger så putter du de gjerne i en lommebok. En lommebok er så vidt vi vet ikke noe spesielt eller noe vanskelig, men den har et design som er laget for å beskytte pengene og for å holde pengene.

En Bitcoin lommebok er akkurat det samme, det koster veldig lite å lage en slik lommebok og det gjøres på veldig enkle måter. En Bitcoin lommebok er et program som på en enkel måte kan oppbevare dine verdier på en måte som er sikkert og forsvarlig.

Bitcoin sticker

Er du redd for at dine Bitcoin skal forsvinne kan det være greit å være ekstra sikker ved å beskytte de på en måte som ingen andre får tilgang til. En lommebok på en PC eller på en mobiltelefon er ikke alltid det beste. Når du har tilgang til internett har du alltid tilgang til at andre skal kunne komme inn å hilse på. Du kan stoppe alt dette ved å ta en minnepinne og bruke den som lommebok. Her kan du legge ganske mye, og alt det du trenger om du skulle være bekymret. Det finnes ikke noe bedre enn å legge Bitcoin på en pinne. Du må bare passe på å ikke miste den.

Papir

De fleste sier at Bitcoin ikke kan være på papir fordi det er en digital valuta. Det er ikke helt riktig da du fint kan legge Bitcoin på papir. Det blir da masse tall som forklarer hvordan du kan få tak i Bitcoinene i det digitale rom. Morsomt er det i hvert fall.